Accident provocat de un şofer beat, fără permis

Un accident de circulaţie a avut loc ieri, puţin după ora 17.00, pe DC 79 Lăzăresti-Arşeni. Poliţiştii din Bumbeşti Jiu, ajunşi imediat la faţa locului, au constatat că evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că Vernel M., de 36 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, Judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Arşeni în direcţia Lăzăreşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de B.E. Victor, de 27 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, după care a ricoşat într-un copac în afara părţii carosabile.

Testat cu aparatul etilotest, Vernel M. a prezentat o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că  bărbatul nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii rutieri l-au condus pe Vernel M. la o unitate medicală, aici fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui Vernel M. a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu o alcoolemie ce depăşea limita legală.

Alt şofer beat în Târgu Jiu

Sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie ce depăşea limita legală, este cercetat şi Ionuţ P., de 28 ani, comuna Runcu, Judeţul Gorj. Acesta a fost depistat de poliţişti ai Serviciului Rutier, în dimineaţa zilei de 13.06.2010, ora 06:50,în timp ce conducea un autoturism pe str. Corneliu Coposu, din municipiul Tg-Jiu, având o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, aici fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării şi au întocmit pe numele său dosar penal conform prevederilor art. 87, alin. 1, din O.U.G. nr. 195/2002, Republicată.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: