Accident provocat de un „şofer” minor. Adolescentul a ajuns în arest!

Inconştienţă la volan! Un minor, în vârstă de 17 ani, s-a urcat la volan și a provocat un accident de circulație în urma unei manevre periculoase. Cu el în mașină mai era bunicul său, care a fost transportat, de urgență, la spital. Șoferul de ocazie a fost reţinut pentru 24 de ore.

Accidentul s-a petrecut, luni, în satul Pișteștii din Deal, din comuna Scoarţa. Tânărul de 17 ani voia să întoarcă într-o curbă, pe linie dublă continuă, și a fost lovit de o mașină care circula regulamentar. „La fața locului, s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 17 ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a poseda permis de conducere, a efectuat manevra de întoarcere într-un loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 63 de ani din Târgu Cărbunești”, a transmis Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Adolescentul are acum dosar penal pe numele său, fiind acuzat că s-a urcat la volan fără a avea voie și l-a rănit pe bunicul său. „În urma impactului, un bărbat de 62 de ani, din comuna Scoarța, pasager în primul autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a mai declarat Lazăr.

Galerie foto


Vizualizări: 1,194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: