Accidente din cauza ninsorilor

În după-amiaza zilei de 14 decembrie 2009, la orele 17:30, poliţiştii din comuna Roşia de Amaradia, au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DC 24 A pe raza localităţii.

Din primele cercetări efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că Damian C., de 69 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe tronsonul de drum amintit, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în rigola de pe marginea părţii carosabile. În urma impactului a rezultat autoaccidentarea uşoară a conducătorului auto, fiind transportat cu ambulanţa la spitalul Tg-Cărbuneşti. Cercetările continuă. 

În seara zilei de 14 decembrie a.c., la orele 22:50, Poliţia municipiului Motru a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 67, în satul Ploştina.

Din primele cercetări efectuate de către poliţişti s-a stabilit că Dumitru S., de 51 ani, din municipiul Tg-Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară, într-o curbă periculoasă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a derapat şi a pătruns pe contrasens, după care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de Marin V., de 49 ani, din comuna Samarineşti.În urma coliziunii dintre cele două autovehicule a rezultat accidentarea uşoară a numitei Emilia V., de 45 ani, ce se afla pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului.Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: