Accidente rutiere

În data de 17 aprilie 2010, orele 06:10, Postul de Poliţie Crasna a fost sesizat despre producerea unui eveniment rutier pe DJ 665.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări constatând că D.D., de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665, din direcţia Crasna în direcţia Muşeteşti, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă  la dreapta, a pierdut controlul direcţiei, părăsind partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un gard.

În urma impactului, atât conducătorul auto, D.D., cât şi P.B.C., de 26 ani din aceeaşi localitate, pasager pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, au suferit leziuni corporale uşoare, fiind necesară transportarea victimelor cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Gorj pentru îngrijiri medicale.

În aceeaşi zi, la orele 12:00, poliţiştii din comuna Padeş au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza de competenţă.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că I.I., de 29 ani, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, în  timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 D, în localitatea Apa Neagră, judeţul Gorj, ajungând la intersecţia cu D.J. 671, la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar din sens opus de V.G.G., de 26 ani, din oraşul Tismana, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, V.G.G. a suferit leziuni corporale uşoare, acuzând dureri toracice,  fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Baia de Aramă pentru acordarea îngrijirilor medicale.    

Nici unul din conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii continuă cercetările în ambele cauze, întocmind acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: