Horaţiu Gorun, cel mai tânăr subprefect din istoria Gorjului

Jurist de meserie, Horaţiu Gorun este subprefect al judeţului Gorj din 30 octombrie 2009, cariera sa fiind în continuă ascensiune. Chiar dacă este foarte tânăr, Horaţiu Gorun s-a dovedit a fi o persoană ambiţioasă, dar mai ales cu mare deschidere faţă de cetăţean.

„La 29 de ani am devenit subprefect, sunt cel mai tânăr subprefect din ţară şi cel mai tânăr din istoria Gorjului. Asta nu e atât de semnificativ cât ceea ce am făcut până acum pentru oameni, ce îmi doresc să fac mai departe şi sper eu să-mi reuşească pentru că îmi doresc enorm de mult să fac ceva pentru cetăţeni”, a mărturisit Horaţiu Gorun.

Horaţiu Gorun este cel care, în prezent, se ocupă de legalitate şi fond funciar gestionând problema retrocedării terenurilor. „Eu de meserie sunt jurist aşa că încerc să eficientizez puţin activitatea, am avut şi voi avea deschidere mare faţă de cetăţean. În plus este o experienţă care îmi prinde foarte bine, este o provocare mult mai mare dar responsabilitatea este pe măsură”, a precizat Horaţiu.

Este printre puţinii funcţionari publici care crede cu tărie că administraţia se face pentru cetăţean şi că acesta este rolul lui în instituţie. „Noi suntem puşi aici pentru a servii cetăţeni şi nu trebuie să uităm nicio clipă rolul nostru. De altfel eu am o relaţie, spun eu, bună cu studenţii mei, avem un parteneriat educaţional dar îmi place să mă aprecieze şi să vorbească ei mai mult despre munca mea de profesor”, a adăugat Horaţiu Gorun.

Visa să devină aviator

Ca orice tânăr, Horaţiu Gorun a avut şi el aspiraţii, pe unele le-a ajuns, altele nu. Spune despre el că este un om cu frică de Dumnezeu, care acceptă viaţa aşa cum este ea, cu bune şi rele. „Când eram foarte mic, îmi doream nespus de mult să devin aviator, apoi când am mai crescut am vrut să mă fac profesor, vis care de altfel mi s-a şi împlinit. Nu sunt un om cu regrete, am acceptat tot ce mi-a dat Dumnezeu cu bune şi rele şi îmi place să trăiesc fiecare zi şi fiecare clipă, să mă bucur de viaţă. Până acum m-a cam ferit Dumnezeu de necazuri”, mărturiseşte Horaţiu Gorun.

Chiar dacă are puţin timp la dispoziţie, tânărul subprefect joacă tenis de câmp cu colegul său, Marcel Romanescu. „Întotdeauna mi-a plăcut sportul, am fost chiar la uşa sportului de performanţă, mai exact handbal dar acum fac mişcare în fiecare marţi şi joi, când joc tenis de câmp cu colegul meu Marcel Romanescu”, a precizat Horaţiu Gorun.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: