Achiziţii „de criză” la Pandurii

În lipsă de bani pentru transferuri, Pandurii încearcă să aducă jucători gratis, fie ei şi din ligile inferioare. Singurele noutăţi din lot, Alexandru Vlad de la Năvodari şi Olimpiu Bucur de la Zlatna au venit hotărâţi la Târgu Jiu să arate că merită să facă pasul la liga întâi.

Pandurii au un buget de transferuri mai mic ca niciodată în această vară. Jucătorii buni şi care nu costă mai nimic sunt pe placul gorjenilor.

Au adus golgheter din liga a treia

Olimpiu Bucur de la Zlatna se încadrează în acest profil. Atacantul de 21 de ani vine de la o echipă care a retrogradat în liga a patra la finele sezonului şi pentru care a înscris de 11 ori în sezonul trecut. Adus de Eugen Pârvulescu, Bucur este o necunoscută pentru Grigoraş. „Nu-l ştiam pe Bucur. Am avut o discuţie cu domnul Pârvulescu, o să văd care e situaţia lui, cum se va prezenta, dacă va rămâne sau se va duce în altă parte” spune antrenorul. Interesant este faptul că după ce a aflat de interesul pandurilor, Bucur a devenit o adevărată „maşină” de înscris goluri. A marcat nu mai puţin de 6 în ultimele două meciuri la care a fost urmărit de Pârvulescu. 4 dintre ele într-un eşec incredibil cu 4 la 6 contra celor de la FC Zalău! „A fost un meci în care mi-a ieşit totul! Ştiam deja de interesul pandurilor în acel moment”, s-a rezumat să spună Bucur.

Vlad în locul lui Cardoso ?

Un alt jucător adus de gorjeni e Alexandru Vlad de la Săgeata Năvodari. Fundaşul a fost împrumutat sezonul trecut în liga a doua şi a revenit acum pentru a-i lua locul lui Cardoso, aflat pe picior de plecare. „Grecu şi Cardoso sunt mai vechi dar am şi eu şansa mea. Ei au prima şansă dar sper să am şi eu una”, spune Vlad.

Sper să rămân aici în continuare. Îl voi convinge pe domnul Grigoraş prin calităţile mele. E un pas enorm şi nu mă aşteptam să-l fac atât de repede. E o şansă enormă pentru mine să mă afirm, sunt unul din norocoşi!

Olimpiu Bucur

„Sunt fericit că am revenit şi sper să fac o impresie bună ca să rămân aici“

Alexandru Vlad

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: