ACS Minifotbal Gorj, lotul pentru amicalul cu Pandurii

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a ales o selecţionată pentru a juca un meci amical cu echipa locală Pandurii Târgu Jiu. Formaţia de Liga 2 se află de luni în cantonament la baza proprie de antrenament şi meciurile amicale sunt în această perioadă la ordinea zilei pentru ca antrenorul Călin Cojocaru să îşi poată definitiva lotul pentru campionat.

O selecţionată a ACS Minifotbal Gorj va disputa un meci amical cu echipa fanion a orașului, care evoluează în Liga 2, Pandurii acceptând să joace acest meci, mai ales că echipa este în perioada de pregătire de iarnă.  Selecționata este formată din cei mai buni jucători de minifotbal din Complexul Dolce Vita. A fost stabilit deja și lotul de jucători al selecționatei de minifotbal care va înfrunta divizionara secundă în partida de miercuri. Toți cei 16 fotbaliști, convocați pentru acest meci extrem de interesant, sunt jucători activi în fotbalul pe teren mare, majoritatea fiind componenți ai echipelor de Liga 4 din fotbalul județean. Sunt prezenți în lot și doi jucători de la nivelul Ligii a 3-a, de la Gilortul Târgu Cărbunești, Alexandru Avramescu și Bogdan Dolcescu. Nu lipsesc jucătorii tineri și talentați, care au impresionat la minifotbal în Complexul Dolce Vita, dar și cu experiență în fotbalul pe teren mare, precum: Ionuț Gruia, Luis Scurtu, Răzvan Vulpe sau Răzvan Vespe.

Majoritatea jucătorilor convocați pentru acest meci-eveniment provin de la primele 3 clasate din Liga 1 Dolce Vita: 7 jucători de la ACS Victoria Târgu Jiu, 4 jucători de la Dream Team Târgu Jiu și 2 jucători de la Peppy Dolce Vita. Două echipe din Liga 2 Amatori oferă și ele câte un jucător la lot: Primăria Bălești și Răzvy Team, în timp ce un jucător provine de la o echipă cu ștate vechi în Liga 1, Primăria Bîlteni.

Amicalul se anunţă a fi unul atractiv pentru spectatori dar şi benefic pentru pregătirea celor de la Pandurii, ştiut fiind că minifotbalul gorjean a progresat enorm în ultimele sezoane. Dream Team a obţinut locul 4 la Campionatul Național din urmă cu 2 ani, de la Alba Iulia, iar Peppy Dolce Vita a reuşit să obțină titlul de campioană națională, la categoria old boys, la turneul din vara anului trecut, de la Drobeta Turnu Severin. Peppy Dolce Vita a participat apoi la Liga Campionilor Old Boys, la Rimini, în Italia, acolo unde s-a clasat între primele 8 echipe din Europa.

Meciul va avea loc miercuri, 5 februarie, cu începere de la ora 15:00, pe unul dintre terenurile de la Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu, cel mai probabil pe terenul sintetic dacă va continua să plouă. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune locală, Accent TV și va putea fi urmărită și pe pagina de Facebook a televiziunii.

Vizualizări: 695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: