Rotaru către galeria Craiovei: ”Fără unitate, ne vom destrăma și vom deveni iar mititei”

Conflictele dintre galeria Craiovei şi unii jucători îl îngrijorează pe finanţatorul Universităţii. Mihai Rotaru le atrage atenţia suporterilor că echipa poate ajunge chiar la desfiinţare dacă nu vor fi uniţi.

Conflictul pare a fi intrat în ADN-ul suporterilor Craiovei, care nu lasă nici un meci să treacă fără să aibă un conflict cu cineva de la echipă, jucători, conducători sau antrenori. Ultimul este în  derulare între galeria Craiovei și portarul italian Mirko Pigliacelli, iar la ultimul meci suporterii nu au încurajat echipa pentru că au afișat mesaje împotriva goalkeeper-ului, acuzat că l-ar fi sabotat pe Victor Pițurcă.

Patronul Mihai Rotaru îi invită pe ultrași la dialog, dar îi același timp îi avertizează că, dacă vor continua protestele, există posibilitatea desființării echipei: ”A fost poate cea mai tristă seară de când Știința a repornit la drum. Tristă pentru că este seara în care pentru prima dată ne-am huiduit unii pe alții. Seară în care în loc să ne bucurăm de reîntoarcerea băieților acasă am avut toți de reproșat ceva unii altora. Și acum toată „lumea de bine” se uită la noi și se bucură că Știința se clatină. Și se clatină într-un moment în care aveam și avem nevoie mai mult că oricând de unitate. Și normal că ne clătinam din moment ce tribuna este împotriva peluzei, peluza împotriva unor jucători, iar jucătorii termină meciul cu lacrimi în ochi. În orice comunitate există o singură instituție care stabilește gradul de vinovăție, precum și pedeapsa. La Universitatea Craiova această entitate este clubul prin ceea ce înseamnă antrenorul principal în cazul echipei și conducerea executivă pentru celelalte cazuri. Știința are nevoie de „unitate”, pentru că dacă nu o vom avea ușor-ușor ne vom destrăma. Și vom deveni iarăși mititei. Săptămâna aceasta toți cei implicați ne vom așeza la masă. Și vom rezolva problema în familie”.

Clubul a reacționat printr-un comunicat, îndemnând la unitate și sfătuind galeria să renunțe la acest protest, deoarece Pigliacelli a plătit deja pentru greșelile pe care le-ar fi făcut. 

Vizualizări: 549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: