Astafei a părăsit ACS Viitorul şi a semnat cu CSM Reşiţa

Cel mai bun jucător al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, din turul acestui sezon, a părăsit echipa lui Cristian Lupuţ şi a semnat cu CSM Reşiţa. Victoraş Astafei a  jucat în 16 meciuri din tur pentru Viitorul şi a marcat de cinci ori.

Lotul deplasat în Turcia de antrenorul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu nu îl include şi pe Victoraş Astafei care a fost anunţat luni ca fiind transferat deja de CSM Reşiţa, înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia. CSM Reşiţa şi-a început de duminică al doilea cantonament din această iarnă, după cel de la Vatra Dornei. Dorinel Munteanu şi-a dus de această dată jucătorii în Turcia, în Antalya, acolo unde îl va avea sub comanda sa şi pe experimentatul jucător Victoraş Astafei, care a plecat de la ACS Viitorul.

Victoraş Astafei are 32 de ani şi este originar din Târgu Mureş iar în această iarnă s-a despărţit de Viitorul Târgu Jiu, echipă pentru care în prima parte a sezonului a evoluat în 16 meciuri, 11 ca titular, şi a înscris 5 goluri.

În cariera sa, Astafei a mai jucat pentru FCM Târgu Mureş, Arieşul Turda, Gaz Metan Mediaş, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Adana Demirspor (Turcia), FC Botoşani, Selangor (Malaezia), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, HNK Gorica (Croaţia), CSM Târgu Mureş şi Viitorul Târgu Jiu.

La echipa din Reşiţa a ajuns în această iarnă şi gorjeanul Gabriel Dodoi, fost jucător al echipei Pandurii care s-a transferat vara trecută la Rapid.

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: