Alionescu, sigur pe locul doi în Grupa Albastră a Ligii Naţionale

Învingătoare în primul meci din Grupa Albastră, echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a urcat pe locul doi în clasamentul grupei. Antrenorul Claudiu Alionescu crede că această primă victorie asigură echipa sa în proporţie de 95% de locul doi în clasament.

În prima etapă din faza a doua a campionatului echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a reuşit o victorie care dă mari speranţe pentru menţinerea în Liga Naţională. Învingând pe CSM Miercurea Ciuc, echipa din Târgu Jiu a urcat pe locul doi în Grupa Albastră şi a reuşit să ia un avans de două puncte faţă de următoarele clasate. Antrenorul Claudiu Alionescu este convins deja că echipa sa nu mai poate pierde acest loc doi şi vrea să urce chiar mai sus: “Era victoria de care aveam nevoie, pentru că le-am spus-o şi băieţilor în vestiar, cred că, 95%, situaţia locului doi în această grupă este rezolvată. De acum încolo trebuie să ne concentrăm doar pe următorul meci, pentru că scopul nostru este să urcăm cât mai sus în această grupă şi dacă se poate chiar să o câştigăm”.

Locul I în grupă este ocupat de Athletic Constanţa care a acumulat 21 de puncte, doar cu unul peste echipa din Târgu Jiu care ar putea recupera acest punct la meciurile directe.

Pentru baschetbaliştii gorjeni va urma acum o lună de de pauză în competiţie, următorul meci din grupă fiind la finalul lunii februarie. Jucătorii nu au primit însă decât trei zile libere pentru că de miercuri vor reveni la antrenamente fiind posbil să fie perfectat în această perioadă şi un meci amical cu un adversar din Grupa Galbenă.

Vizualizări: 328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: