Cojocaru: Nu vreau să îmi aducă altcineva jucători

Pandurii Târgu Jiu se pregăteşte începând de luni într-un cantonament  la baza proprie, acolo unde antrenorul principal Călin Cojocaru a convocat jucătorii pe care i-a păstrat în lot. Tehnicianul pandurilor spune că nu agreează ideea de a i se aduce jucători de către conducere sau impresari pentru că doreşte să ia jucători pe care îi cunoaşte şi cărora le ştie potenţialul.

După ultimul meci amical, disputat la finalul săptămânii trecute, antrenorul Călin Cojocaru a mai renunţat la trei dintre jucătorii aflaţi în probe. Lotul cu care Pandurii Târgu Jiu va intra în cantonament include jucătorii rămaşi la echipă din sezonul trecut, pe cei care au trecut testele dar şi pe cei împrumutaţi de la Rapid şi FCSB: Opriţa, Iovicin şi Achiriloaiei - portari, şi Zlataric, Catrici, Babaua, Ciobanu, Vasilescu, Pirciu, Takahashi, Trancă, Dinu-Ivănescu, Tănăsoiu, Bodea, Şendroiu, Cuţitoiu, Gheorghe, Cristian Ştefan, Korede Adedoyin, Cornicioiu, Peia, Patrick Popescu şi Steven Gomas.

Tehnicianul a testat foarte mulţi jucători şi va mai avea în probe şi alţi fotbalişti, însă spune că îşi alege singur jucătorii cu care va lucra:  ”Au venit foarte mulţi în probe, deşi nu prea îmi convine acest lucru. Dacă tot aducem jucători, vreau să aducem jucători care cred eu că ne-ar ajuta. Mulţi dintre ei vin la recomandarea unor impresari. De aceea spun că nu prea accept acest lucru, pentru că vreau să aducem jucători pe care eu îi ştiu deja. Suntem conştienţi că nu putem să-i aducem pe Messi şi Ronaldo, dar vrem să aducem jucători care au un potenţial şi care pot să crească la Pandurii. La fel cum i-am luat şi pe cei de la juniori republicani, pe Peia, Cuţitoiu, Gheorghe sau Cornicioiu. În acelaşi timp, am găsit jucători la echipa mare, care, şi din punct de vedere fotbalistic, dar şi al seriozităţii, stăteau mult mai rău ca juniorii. De asta nici nu vreau să îmi aducă altcineva jucători, pentru că eu caut să facem un lot competitiv, să putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă, cu toate că este foarte dificil acest lucru”.

Cantonamentul va fi de 14 zile şi va include mai multe antrenamente fizice şi trei meciuri de verificare.

Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: