AJF Gorj scoate la concurs cinci posturi de observatori

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a anunţat scoaterea la concurs a cinci noi posturi de observatori pentru meciurile din Campionatul Judeţean. Cei interesaţi, şi care îndeplinsec criteriile de înscriere, îşi pot depune dosarele la sediul asociaţiei până la data de 17 februarie 2020.

 Corpul de observatori din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj se va mări din acest an cu încă cinci persoane. AJF Gorj a anunţat că va scoate la concurs cinci posturi de observatori oficiali, care să supervizeze meciuri din campionatele judeţene, seniori şi juniori.

„Persoanele care doresc să obțină calitatea de observator oficial trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică: foști jucători, antrenori, conducători, persoane cu alte funcții în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau cluburilor de fotbal, ori o calificare în domeniul arbitrajului, foști arbitri sau membri în comisiile de arbitri”, a anunţat AJF Gorj pe pagina oficială a asociaţiei, referitor la criteriile care trebuie să le îndeplinească pesoanele interesate să supervizeze meciurile din judeţ.

Depunerea dosarelor are termen limită data de 17 februarie 2020, iar acestea trebuie să conțină  o cerere de înscriere la concurs, cazier judiciar, adeverință medicală, și un CV al persoanei care solicită înscrierea la concurs. Lotul de observatori al AJF Gorj numără în prezent 25 de persoane, majoritatea acestora fiind foşti arbitrii sau foşti membrii în conducerea sau comisiile din cadrul AJF.

Concursul pentru cele cinci posturi de observatori va avea loc, la sediul AJF Gorj, pe 20 februarie 2020, la ora 12:00.

Vizualizări: 517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: