ACS Târgu Jiu joacă astăzi la Sala Sporturilor cu CSM Târgu Mureş

Baschetbaliştii de la ACS Târgu Jiu revin de azi în campionat după ce etapa trecută nu au jucat din cauza epidemiei de gripă care a afectat lotul pregătit de Claudiu Alionescu. Formaţia gorjeană întâlneşte pe teren propriu, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 17:00, pe CSM Târgu Mureş, una din cele mai bune formaţii din urna valorică B.

Gorjenii nu au mai jucat de două săptămâni şi mai vin şi după o perioadă dificilă în care şapte jucători s-au confruntat cu gripa şi după ce au pierdut trei jucători de bază. Alionescu a precizat că toţi jucătorii afectaţi de gripă sunt acum valizi şi apţi de joc. Doar o mică problemă de sănătate acuza la antrenamente Adrian Roşu, care s-a lovit la genunchi la ultimul meci de la Focşani dar începând de miercuri acesta a reluat  antrenamentele normale cu echipa.

În ceea ce priveşte absenţele din lot datorate plecărilor, ACS are o mare problemă la acest capitol, valoarea dar şi omogenitatea lotului fiind slăbite. După plecările lui Josh Mason şi Maurice Patterson, săptămâna trecută ACS Târgu Jiu a rămas şi fără al treilea jucător american adus la începutul sezonului, Kevin Allen transferându-se în Albania. ACS a pierdut nu nu mai cel mai bun marcator şi recuperator ci şi jucătorul cu cele mai bune procente de joc. Allen a totalizat 572 de puncte şi 319 recuperări, având cel mai bun indice de eficienţă din campionat după cele 19 meciuri jucate.

Meciul cu echipa din Târgu Mureş este programată azi, cu începere de la ora 17.00 la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Deşi o victorie cu Mureşul pare o misiune imposibilă pentru baschetbaliştii de la ACS Târgu Jiu, aceştia speră totuşi să aibă de partea lor suporterii care sunt aşteptaţi şi azi în număr mare la sală. ACS Târgu-Jiu se află pe locul patru în Grupa Albastră, poziţie pe care trebuie să o menţină pentru a-şi îndeplini obiectivul.

Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: