ACS Târgu Jiu joacă după-amiază cu Rapid la Sala Sporturilor

ACS Târgu Jiu va juca în această după-amiază, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, meciul din etapa a cincea cu Rapid Bucureşti. Jocul a fost programat de FR Baschet pentru sâmbătă dar a fost amânat de gorjeni din cauza unui spectacol care a avut loc aseară în Sala Sporturilor.

ACS Târgu Jiu va juca cu Rapid Bucureşti una dintre ultimele şanse de a mai spera la menţinerea în Grupa Albastră. Rapid este în acest moment ultima clasată dar cu o victorie la Târgu Jiu ar reintra în luptă iar gorjenii de la ACS ar avea atunci şanse minime la îndeplinirea obiectivului.

Antrenorul principal al ACS Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, se aşteaptă la un meci foarte dificil pentru echipa sa care se confruntă cu mari probleme financiare iar jucătorii ar putea fi afectaţi de ultimele evenimente de la club.Tehnicianul a declarat că meciul din acest week-end trebuie câştigat pentru a mai spera la îndeplinirea obiectivului.

Meciul este programat de la ora 17:30, la Sala Sporturilor, unde s-a lucrat toată noaptea la demontarea scenei pe care aseară a cântat solista Delia. Angajaţii de la Direcţia de Patrimoniu a primăriei au avut de lucru azi noapte pentru a scoate din sală şi din tribune saci de confeti care au fost aruncate de pe scenă la spectacol şi mochetele care au acoperit parchetul pentru a fi protejat, sute de scaune fiind amplasate de organizatorii spectacolului chiar pe suprafaţa de joc.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: