Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O rețetă simplă de ciocolată de casă

INGREDIENTE: 180 g zahăr, 120 g unt, 270 g lapte praf, 50 g cacao, 50 g alune de padure, 100 ml apa. 

MOD DE PREPARARE: Când ai poftă de ciocolată, îți recomandăm să încerci cea mai simplă rețetă de ciocolată de casă. Se face imediat, nu ai nevoie de ingrediente multe, iar rezultatul este delicios. Iată cum faci ciocolată de casă în doar 20 de minute.


Împreună cu salamul de biscuiți, ciocolata de casă este unul dintre deserturile copilăriei, pe care bunicile noastre îl pregăteau adesea. Rețeta clasică s-a păstrat și acum, iar gustul este neschimbat: cea mai bună ciocolată de casă. Un preparat ce poate fi păstrat la frigider și consumat oricând îți este poftă, ca atare sau împreună cu fursecuri pregătite în casă, biscuiți de casă șprițați ori care poate fi pus în compoziția unei creme de prăjituri. Iată rețeta pas cu pas!

 

Cum faci ciocolată de casă:

1.    Se amesteca laptele si cacaua, dupa care se cern într-un vas.
2.    Apa si zaharul se fierb pentru a obţine un sirop care se lasa pe foc 6 minute din momentul în care da în clocot. Se va obţine un sirop mai gros care se ia de pe foc si în care se pune untul si se amesteca topindu-l.
3.    Siropul cu unt se toarna peste amestecul de lapte praf cu cacao, se pun si alunele marunţite puţin si se mixeaza bine.
4.    Se toarna compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se nivelează și se lasă la rece 4-5 ore.

Vizualizări: 1,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: