Weber are contracandidat la șefia PSD Gorj

Se anunță o conferință de alegeri cu scandal duminică la PSD Gorj. Deputatul Mihai Weber părea unic candidat la postul de președinte, dar echipa de vicepreședinți pe care și-a ales-o nu este pe placul tuturor. Astfel, un grup de social-democrați ar fi decis susținerea lui Mihai Prunariu pentru funcția de președinte.

Presa a obținut pe surse una din listele cu vicepreședinți, pe care ar fi fost parlamentarii Cârciumaru, Iriza și Șarapatin, secretarul de stat Andrei Maioreanu, viceprimarul Aurel Popescu, trei primari - Adi Cîmpeanu, Emil Cătănoiu și Grigorie Petre, trei reprezentante ale femeilor - Maria Dumitrașcu, Maria Vasilescu și Marcela Mrejeru, plus Claudiu Manta, Dorin Hanu, Mihai Prunariu, Mihai Gherghe, Constantin Stângă și Gheorghe Milosteanu.

Dintre cei care ar fi vrut să fie pe listă nu se regăsesc Ion Călinoiu, Ion Ișfan, Luis Popa și Marius Vlaicu. De asemenea, se auzise că medicul Bogdan Niculescu va fi pe lista de vicepreședinți.

Surse din partid susțin că după apariția listei în presă ar fi fost scandal, astfel că lista a fost refăcută și pe ea s-ar regăsi nouă primari. La această oră nu este exclus să fie două liste cu candidați. 

La conferința de alegeri de la PSD Gorj va participa președintele formațiunii, Liviu Dragnea. (A.A.)

Vizualizări: 3,471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: