ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu se antrenează în Bihor

Echipa care a luat locul ACS Energeticianul în Liga 2 după ce Luceafărul Oradea s-a retras se va antrena tot la Sânmartin, acolo unde formaţia din Oradea juca meciurile de pe teren propriu. Antrenorul ACS Viitorul, Cristian Lupuţ, a precizat că se va întoarce cu echipa la Oradea pentru a pregăti următorul meci cu U Cluj.

ACS Viitorul Pandurii a plecat de la Severin imediat după meciul cu Sportul Snagov, înapoi la Oradea. Noua echipă a preluat cea mai mare parte a jucătorilor de la Luceafărul Oradea şi va continua să se antreneze pe terenul din Sânmartin, acolo unde Luceafărul juca meciurile de acasă. Lupuţ a explicat că ACS Viitorul se va antrena în continuare acolo şi se va deplasa la Severin pentru meciurile de pe teren propriu: „Deocamdată, antrenamentele le susţinem tot la Sânmartin, unde avem o baza superbă de pregătire, iar partidele din campionat le vom disputa la Severin. Ne va fi un pic cam greu, fiindcă vom avea mereu deplasări de făcut, indiferent dacă suntem gazde sau oaspeţi. De asta spun că ne trebuie un lot mai numeros”.

Antrenorul echipei ACS Viitorul a vorbit după meciul cu Sportul Snagov şi despre obiectivul echipei sale pentru actualul sezon, o clasare în primele opt locuri, iar sezonul viitor o promovare în prima ligă. “Obiectivul meu, dar şi al echipei, îl reprezintă o clasare între primele 8 locuri. Vrem să formăm o echipă competitivă, iar sezonul viitor să atacăm promovarea. Dacă problemele vor fi rezolvate cu toţi jucătorii pe care i-am avut sezonul trecut la Luceafărul, nu îmi fac griji. Au fost mici neînţelegeri contractuale cu unii dintre ei, iar timpul a fost scurt”, a explicat Lupuţ absenţa unor jucători pe care i-a avut la Oradea din lotul transferat apoi la Energeticianul, iar după aceea la ACS Viitorul.

În  ceea ce priveşte jucătorii de la ACS Energeticianul, aceştia au fost transferaţi acum la Luceafărul Oradea şi vor cointinua să joace în Liga 3, Lupuţ explicând că formaţia de Liga 3 va juca tot la Sânmartin, dar se va axa pe creşterea de copii şi juniori: „E păcat de Oradea să nu aibă echipă, noi nu am fost ajutaţi cu absolut nimic de autorităţi. Oricum, Luceafărul nu se va desfiinţa, ci va continua în Liga 3, la Sânmartin, şi se va axa pe creşterea şi promovarea copiilor şi juniorilor”.

Deocamdată echipa ACS Viitorul se pregăteşte la Sânmartin de unde în week-end se va deplasa la Cluj pentru meciul cu Universitatea.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: