Lupuţ: Nu toţi jucătorii de la Luceafărul au vrut să semneze cu noua echipă

Situaţie dificilă pentru antrenorul echipei ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Cristian Lupuţ, care s-a plâns că, deşi se baza pe un lot omogen la finalul pregătirii de vară, acum are probleme. Acesta a fost nevoit să formeze un nou lot, cu jucători de la două echipe, ACS Energeticianul şi Luceafărul Oradea, cu o săptămână înaintea partidei cu Sportul Snagov de la Severin.

După ce noua sa echipă s-a impus cu emoţii în meciul de la Severin, antrenorul Cristian Lupuţ a declarat la finalul jocului cu Sportul Snagov că meciul a fost unul dificil şi că abia putut forma un lot de 18 jucători pentru meci. “O victorie foarte grea, muncită, venită după o săptămână foarte agitată, din toate punctele de vedere. Noi ne pregăteam să jucăm meciul la Oradea, dar lucrurile s-au schimbat rapid. Aveam un lot omogen, dar am primit această veste şi  mi-a fost greu să formez un lot de 18 pentru meciul cu Snagov”, a spus Lupuţ care a recunoscut că nu toţi jucătorii de la Luceafărul Oradea au vrut să se transfere la noul club: „Am avut  absenţe în lot, din diferite motive. Nu  toţi jucătorii de la Luceafărul au vrut să semneze contractele cu noua echipă. Îmi era foarte frică de Snagov. S-au adunat de două săptămâni şi ştiam că nu aveau nimic de pierdut. Au jucat dezinvolt, iar în repriza secundă trebuie să recunosc că ne-au dominat. Sunt mulţumit de puncte, nu şi de jocul echipei. Am suferit la acest meci şi mai avem nevoie de jucători”.

De cealaltă parte şi Sportul Snagov poate spune că a avut mari probleme de lot, dar se putea întoarce cu cel puţin un punct de la malul Dunării. Oaspeţii au avut două bare, iar la finalul partidei au acuzat arbitrajul lui Szablolcs Kovacs, dar şi faptul că n-au ştiut din timp unde vor juca meciul din prima etapă. “Cred că a fost o partidă frumoasă, un meci cu multe ocazii, un meci pierdut de noi din păcate, asta şi datorită hazardului şi ghinionului. Noi am avut două bare, iar Viitorul a marcat din acea faza care a lovit bara. Arbiztul Kovacs, în afară de ADN şi nume nu are nimic în comun, în arbitraj, cu celebrul său frate. În repriza a doua n-a mai fost cavalerul în negru, ci parcă s-a îmbrăcat în alb. Ne-a dezavantajat clar în două faze decisive. Vreau să-i transmit că nu mă poate păcăli. I-am simţit tenta de după pauză. Noi ne-am reunit de 10 zile şi avem în lot mulţi jucători de Liga 3, care nu au mai jucat de 6 luni. Nu mai e niciun jucător de anul trecut, la echipă. Am legitimat majoritatea jucătorilor vineri şi nu avem omogenitate”, a declarat Vivi Răchită la finalul partidei în care putea chiar realiza o surpriză dar bara s-a opus unui rezultat de egalitate.

Sportul Snagov s-a înscris în campionat cu puţin timp înaintea debutului în noul sezon, când celelalte echipe deja finalizau pregătirea, iar antrenorul Valeriu Răchită nu a avut timp decât să facă o serie de selecţii pentru a încropi o echipă fără a mai vea timp şi de pregătire sau meciuri amicale.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: