Pandurii, învinşi în zece oameni la Turnu Măgurele

Pentru Pandurii Târgu Jiu debutul în noul sezon nu a fost unul de bun augur, gorjenii jucând aproape întreg meciul de la Turnu Măgurele cu un jucător mai puţin pe teren. Cum lotul este unul foarte tânăr, cu o medie de vârstă de 21 de ani, gorjenii nici nu au mai putut pune mari probleme după eliminarea lui Alexandru Trancă şi au pierdut, scor 2-0 pentru gazde.

Tânăra echipă a lui Adrian Bogoi ar fi putut pune probleme debutanţilor în Liga 2 de la Turnu Măgurele dacă jucau de la egal la egal, adică cu acelaşi număr de fotbalişti pe teren. Dar cum Pandurii a jucat aproape o oră fără un jucător pe teren, după eliminarea lui Alexandru Trancă din minutul 39, gorjenii nu au putut emite pretenţii decât o repriză, scorul la pauză fiind 0-0. Deşi avea patru jucători sub 20 de ani pe teren, unul chiar de 16 ani, Ovidiu Rasoveanu, şi altul de 18 ani, Adrian Nichifor, Pandurii a jucat o primă repriză destul de bine, fără a primi gol, aceasta fiind marcată însă se eliminarea lui Trancă, pentru cumul de catronaşe galbene, în minutul 39.

Chiar dacă au schimbat strategia şi nu s-au mai bazat pe atac în repriza a doua, gorjenii nu au rezistat mult timp fără gol şi după pauză. Cele două goluri au fost marcate în repriza secundă, când teleormănenii au profitat de superioritatea numerică, primul venind în minutul 49 prin reuşita lui Cristi Ciobanu, acesta fiind urmat în scurt timp de golul marcat de Florin Radu în minutul 52.

Scorul final a rămas 2-0 pentru că Pandurii s-a repliat în apărare şi până la final Turris nu a mai reuşit să înscrie, dar nici Pandurii nu a putut reduce diferenţa de scor.

Cu lotul încropit în grabă, cu mulţi tineri sub 20 de ani, cu transferuri efectuate şi cu o zi înaintea meciului cu Turris, Pandurii nici nu putea pune mari probleme, mai ales că echipa a jucat în inferioritate numerică. Având doi debutanţi în primul 11, portarul Iulian Dinu şi mijlocaşul Adrian Nichifor, dar şi cu alţi doi introduşi pe teren după pauză, Bogdan Vișan şi Paul Chiș, echipa lui Adrian Bogoi a încercat să lase o impresie bună, dar nu a reuşit decât o repriză, eliminarea lui Trancă ducând la ruperea echilibrului de forţe de pe teren şi, în final, la pierderea meciului.

Turris Turnu Măgurele – Pandurii Târgu Jiu 2-0

Stadion Municipal Turnu Măgurele, spectatori 1000

Turis: Rus, Călinţaru, Pîrvulescu, Tescan (Min. 46 Radu), Mitrea, Savin (cpt.), Pană (Min. 81 Acolatse), Ispas, Haita, Ciobanu, Bud (Min: 87 Moisie). Antrenor: Erik Lincar.

Pandurii: Iulian Dinu – Oiţă (Min. 62 Chiş), Rob. Gheorghe, Bratu, Vasilescu (Min.80  Tănăsoiu), Trancă, Rasoveanu, Patrick Popescu, Nichifor (Min. 49 Vişan), Ciobanu (cpt.), Lică. Antrenori: Adrian Bogoi și Cristi Popescu.

Crartonaş roşu: Trancă min, 33

Arbitrii: Mihai Amorăriței (Câmpina) – Răzvan Dobre (Șotânga – Dâmbovița) și Gabriel Catană (Târgoviște); Rezervă – Mariana Trandafir (București)

Observatori: Andrei Ioniță (București) și Dincă Dorinel (Călărași)

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: