ACS Viitorul se va reuni luni, 13 ianuarie, la Sânmartin

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă care îşi dispută meciurile de pe teren propriu la Târgu Jiu, se va reuni luni, 13 ianuarie, la Sânmartin, lângă Oradea. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ se va antrena acolo după reunire, iar la începutul lunii februarie va pleca într-un cantonament  de 14  zile în Turcia.

Reunirea lotului celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu este programată pentru luni, 13 ianuarie, la Sânmartin, localitatea de lângă Oradea unde există o bază sportivă modernă.

Baza de la Sânmartin, unde se pregăteşte de regulă Luceafărul Oradea, a fost folosită în tur şi de echipa lui Cristian Lupuţ, care a pregătit acolo majoritatea meciurilor din turul campionatului.

După două săptămâni de stagiu la baza sportivă de lângă Oradea, echipa antrenată de Cristian Lupuţ  va pleca în Turcia.  Până atunci, însă tehnicianul a programat şi un prim meci amical, pentru care însă se va stabili în curând un adversar, şi care se va disputa pe data de 23 ianuarie. ”Reunirea lotului are loc pe 13 ianuarie, la Sânmartin, iar pe 23 ianuarie vom disputa un prim meci amical. Adversarul încă nu e stabilit. Posibil să fie o echipă din Ungaria, posibil Ripensia Timişoara, sau poate Şoimii Lipova, deşi echipele de Liga 3 se reunesc ceva mai târziu”, a precizat Lupuţ pentru Liga2.ro.

După acest prim meci, ACS Viitorul  mai are alte patru amicale stabilite pentru stagiul de pregătire din Turcia, care se va efectua la începutul lunii februarie.

ACS Viitorul a încheiat anul 2019 pe locul 12, la şase puncte deasupra liniei care asigură menţinerea în Liga 2. În prima etapă din 2020, echipa realizată prin fuziunea, cel puţin la nivelul lotului, dintre Energeticianul, care evolua la Petroşani, şi Luceafărul Oradea, care juca la Sânmartin, va juca la Mioveni.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: