Iordănescu ar vrea la Craiova, Mediaşul se lasă greu

Antrenorul cu cele mai mari şanse să preia Universitatea Craiova este Edward Iordănescu. Deşi conducerea celor de la Gaz Metan Mediaş a  refuzat prima ofertă, Mihai Rotaru nu renunţă şi ar dori să îl aducă la echipa sa din această iarnă. Edward Iordănescu s-a înțeles deja cu Universitatea Craiova și i-ar putea lua locul lui Victor Pițurcă.

Antrenorul celor de la Gaz Metan, Edward Iordănescu, şi-ar fi dat acceptul să meargă la Universitatea Craiova. Dar, deşi el poate fi de acord cu oferta oltenilor, Mihai Rotaru trebuie să-l „elibereze” acum de la medieșeni, unde Iordănescu are încă contract dar şi clauză de reziliere. Potrivit surselor GSP.ro, Mihai Rotaru a propus să plătească doar o parte din clauza de 200.000 de euro cerită de Gaz Metan. În schimb, finanțatorul Craiovei va ceda doi sau trei jucători la Mediaș în contul eliberării lui Iordănescu.  

Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, este sigur că antrenorul său nu va părăsi echipa. ”Domnule, noi suntem pregătiți pentru orice situație. Suntem singura echipă fără datorii din Liga 1. Avem și antrenor, Edi Iordănescu. Nu va pleca nici dacă se plătește clauza de care spuneți voi. Puteți să spuneți orice despre mine, dar nu că nu am școala vieții. Mi-am luat și eu anumite măsuri. Stați liniștiți că Edi nu pleacă!”, a declarat Mărginean pentru Prosport.

Președintele medieșenilor a refuzat prima ofertă a Craiovei, dar cluburile vor mai relua discuțiile. Mihai Rotaru le-a oferit celor de la Gaz Metan o listă din care să-și aleagă jucătorii pe care șefii îi vor la Mediaș. Este vorba despre Borța, Briceag, Mihai Roman II și Qaka. La Gaz Metan sunt împrumutați deja Stephan Drăghici și Răzvan Popa, doi jucători care aparțin de Universitatea.  Astfel, în cazul în care afacerea cu jucătorii ar fi acceptată de Gaz, clauza de 200.000 de euro s-ar reduce până la 50.000 de euro.

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: