Meciul cu CSM Shighet al baschetbaliştilor, amânat pentru luni, 13 ianuarie

Cel de-al doilea meci oficial al baschetbaliştilor de la CSM Târgu Jiu, cel cu CSM Sighetu Marmaţiei, nu se va mai juca sâmbătă, cum a fost programat iniţial. La cererea formaţiei oaspete, meciul a fost reprogramat pentru luni, 13 ianuarie, pentru că antrenorul celor de la Sighet nu putea fi prezent la meci sâmbătă, având programat un alt joc cu echipa de tineret.

CSM Târgu Jiu nu revine în faţa propriilor suporteri sâmbătă, cum era programat, ci abia săptămâna viitoare. Partida dintre baschetbaliştii gorjeni şi CSM Sighet a fost amânată cu trei zile şi se va juca luni, 13 ianuarie, de la ora 17.00. Antrenorul  Claudiu Alionescu a explicat că echipa sa a acceptat amânarea pentru că antrenorul celor de la Sighet pregăteşte şi echipa de tineret a oaspeţilor şi avea deja un meci programat pentru sâmbătă. „Trebuia să jucăm meciul sâmbătă dar s-a  solicitat să jucăm luni, deoarece cei de la Sighet sunt angrenaţi în două competiţii, cu echipa de tineret şi cea de seniori, iar antrenorul este acelaşi la ambele echipe. Cum nu putea fi prezent la ambele meciuri în acelaşi timp, oaspeţii au solicitat să mutăm meciul luni şi am acceptat. Pentru că este normal, nu puteam să ne opunem unui calendar deja stabilit înainte”, a spus Alionescu care recunoaşte că adversarul nu va fi unul comod pentru echipa sa: „Este un meci dificil pentru noi cu o echipă cu care suntem în luptă directă. Sighetul are o echipă destul de bună, chiar dacă nu are decât două victorii, una în faţa noastră şi una la masa verde. E o echipă care are în lot jucători americani destul de buni şi interesanţi şi mulţi jucători de calitate, care au mai activat la nivelul Ligii Naţionale. Sighetul este o echipă care ne poate pune probleme dacă nu suntem atenţi şi nu vom trata meciul aşa cum trebuie”.

Gorjenii au şi mari probleme de lot în acestă perioadă, şi, chiar dacă o parte dintre jucătorii accidentaţi şi suspendaţi revin pentru meciul cu Sighet, absenţele jucătorilor sârbi vor afecta în continuare echipa.

Vizualizări: 363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: