Cojocaru crede că poate salva Pandurii de la retrogradare

Pandurii a început să se  mişte pe piaţa transferurilor, dar aduce tot jucători tineri. Antrenorul Călin Cojocaru s-a orientat către tineri care  pot juca la Târgu Jiu sub formă de împrumut şi deja a perfectat câteva transferuri. Tehnicianul rămâne optimist şi crede că mai poate salva Pandurii de la retrogradare.

Antrenorul Călin Cojocaru a început deja să pregătească partea a doua a acestui sezon şi pare decis să salveze echipa din Târgu Jiu de la retrogradare. Lucru care, în condiţiile date, pare totuşi o misiune imposibilă, dar antrenorul timişorean se declară optimist. A perfectat deja patru împrumuturi de jucători de la echipe de Liga 1 şi 2, jucători tineri de la  FCSB, Rapid şi Academica Clinceni şi a discutat cu o serie de jucători tineri pe care i-a convocat deja luni, la reunirea lotului.

Este vorba de Aurel Pîrciu, Matei Babaua, Alexandru Achiriloaei, Bogdan Ilie, Cătălin Iovicin şi Robert Goşa. ”Am împrumutat mai mulţi jucători, în special fotbalişti tineri, fiindcă Pandurii nu poate transfera jucători cu experienţă, până nu se va clarifica situaţia cu banii care trebuie viraţi de acţionari”, a explicat tehnicianul gorjenilor alegerile sale.

Antrenorul Călin Cojocaru crede în salvarea de la retrogradare, în ciuda locului din clasament şi a  problemelor financiare: „Buneînţeles  că sunt încrezător, ce ar însemna atunci, dacă nu am mai crede în salvare, să nu ne mai prezentăm la meciuri? Eu cred în evitarea retrogradării, dar pentru asta trebuie să muncim, să ne pregătim corespunzător în cele cinci săptămâni pe care le avem până la meciul din prima etapă cu Reşiţa. Sunt convins că dacă debutăm cu dreptul la acest meci ne vom bate pentru acest obiectiv de salvare de la retrogradare. Deşi pare greu de realizat, prin pregătirea pe care o vom face şi prin noua faţă pe care o s-o arătăm, cu siguranţă, în acest retur, vom schimba părerea spectatorilor şi a celor care ne dau ca fiind victime sigure. O să ne pregătim cât mai bine în această iarnă. Nu va fi uşor, dar cred că ne putem îndeplini obiectivul”.

Pandurii Târgu Jiu a avut un tur  de  coşmar după care a încheiat anul 2019 pe ultimul loc în Liga 2, cu doar 8 puncte acumulate în cele  21 de etape.

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: