Pandurii aduce jucători de la Rapid şi FCSB pentru a se salva de la retrogradare

Pandurii Târgu Jiu nu s-a reunit încă dar antrenorul Călin Cojocaru a început munca de mai mult timp şi deja a perfectat primele transferuri. Este vorba de împrumuturi de jucători de la FCSB, Rapid sau Clinceni, sau de jucători tineri care pot fi aduşi în această perioadă.

Aflată, după ce a trecut deja jumătate din acest sezon, pe ultimul loc în Liga 2, Pandurii încearcă să-şi formeze un lot competitiv cu care să abordeze partea a doua a campionatului. Antrenorul care a preluat Pandurii pe finalul turului, Călin Cojocaru, a lucrat şi pe perioada vacanţei şi a stabilit deja care vor fi transferurile pe care le va perfecta.

În ciuda situaţiei critice, atât cea din clasament, cât şi financiară, Pandurii a izbutit,  în această săptămână, să-i împrumute pe Aurel Pîrciu (mijlocaş, de la FCSB), Matei Babaua (fundaş, de la Rapid), Alexandru Achiriloaei (portar, de la Rapid), Bogdan Ilie (mijlocaş, de la Academica Clinceni), Cătălin Iovicin (portar, ex CSS Bega Timişoara) şi Robert Goşa (fundaş, ex Naţional Sebiş). „Am împrumutat doi jucători de la Rapid, pe Achiriloaiei şi Babaua Matei şi un mijlocaş de la FCSB, Pîrciu Aurel, şi am mai reuşit un împrumut şi de la Academica Clinceni, pe Bogdan Ilie şi l-am reactivat pe Goşa, un fost jucător tânăr de la Pandurii pe care l-am mai antrenat şi la Naţional Sebiş. Şi am mai adus şi un portar de la Timişoara, Cătălin Iovicin. Sunt în general jucători tineri, pentru că se ştie că Pandurii nu poate transfera jucători cu experienţă deocamdată. Până când se va rezolva situaţia de la club ne bazăm doar pe fapte concrete, adică pe jucătorii tineri pe care îi putem aduce”, a spus miercuri antrenorul pandurilor, citat de Pro Sport. Robert Lică, Bogdan Vişan, Paul Chiş, Iulian Dinu şi Ioan David, sunt jucătorii de care Pandurii s-a despărţit încă de la finalul anului trecut. Fundaşii Daniel Ciobanu şi Gabriel Oiţă ar putea pleca şi ei de la Pandurii, dacă găsesc un contract mai bun.

Vizualizări: 3,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: