Un fost pandur ajunge în Liga 1, la Sepsi OSK

Daniel Celea, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu, unde a evoluat mai întâi la Pandurii II  şi apoi la prima echipă, va părăsi CS Mioveni, formaţia la care fusese transferat în urmă cu un an jumătate de la Pandurii. Celea a făcut progrese mari şi a devenit jucător de bază la Mioveni, acum primind o ofertă din Liga 1, de la Sepsi OSK.

Daniel Celea, fostul jucător de la Pandurii, cedat de gorjeni la CS Mioveni,  a semnat cu formaţia de Liga 1 Sepsi OSK. CS Mioveni pierde astfel un jucător important pentru partea a doua a sezonului, una în care va lupta pentru a se menţine cel puţin pe locul 2, promovabil direct, acolo unde se situează acum.

Fundaşul adus de la Pandurii, Daniel Celea (24 de ani), a semnat un contract pentru trei ani şi jumătate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi va juca  în retur în prima ligă. Clubul din Sfântu Gheorghe a anunţat  joi oficial transferul lui Daniel Celea. ”Sepsi OSK a realizat un nou transfer. Clubul nostru a ajuns la un acord şi cu fundaşul central Daniel Marinel Celea, care ultima oară a jucat pentru CS Mioveni, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, şi la Pandurii Târgu Jiu şi UTA Arad. Jucătorul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe 3 ani şi jumătate cu clubul nostru. Îi urăm bun venit şi mult succes!”, a anunţat pe site-ul oficial Sepsi OSK.

Ajuns la CS Mioveni în vara lui 2018, după ce făcuse junioratul la Pandurii, Daniel Celea s-a impus rapid în echipa argeşeană. În sezonul trecut de Liga 2 a avut 31 de apariţii, în doar un meci nefiind titular, în restul fiind integralist, şi a marcat un gol, iar în cel actual a fost utilizat în 17 partide, în 16 începând din primul minut, fără să fie înlocuit.

Jucătorul originar din Braloştiţa, sat din judeţul Dolj, a mai evoluat în cariera sa pentru ACSO Filiaşi, Sporting Roşiori, Pandurii Târgu Jiu şi UTA.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: