UCB Târgu Jiu anunță trei achiziții pentru promovare

Handbaliștii de la UCB Târgu Jiu au reluat pregătirea în cursul acestei săptămâni. Universitarii, pregătiți de Adrian Gorun și Bogdan Chepea, s-au reunit la sala de sport de la LPS Târgu Jiu.

Până la reluarea campionatului jucătorii vor avea aproximativ o lună de pregătire intensă și meciuri de verificare. Clubul are pregătite și o serie de noi achiziții care vor fi prezentate înainte de reluarea competiției, UCB Târgu Jiu comunicând prompt până acum toate modificările din lot.

Singurul absent la reunire, anunțat anterior de conducerea clubului ca fiind plecat de la echipă, a fost Cătălin Meche. Vor urma să mai vină însă trei jucători în această pauză de iarnă, după cum anunță conducerea clubului. „Pentru că am amintit de transferuri, jucătorii care vor veni la echipă nu vor fi prezentați mai devreme de sfârșitul acestei luni, aceasta decizie fiind luată, ținând cont de dorința celor cu care deja suntem în discuții avansate, a celor cu care am perfectat sau vom perfecta posibilele transferuri, dar și de faptul că perioada de transferuri este deschisă până aproape de data debutului play-off-ului. Asigurăm pe toți suporterii și simpatizanții echipei noastre că vor fi plăcut surprinși de numele noilor jucători, care se vor bate pentru promovare în acest sezon”, a precizat directorul universitarilor, Virgil Popovici.

Urmează acum să fie stabilite și meciurile de verificare din perioada de iarnă. Primul meci oficial al anului este programat la începutul lunii februarie, echipa fiind calificată în play-off-ul de promovare pentru Liga Zimbrilor.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: