ACS Viitorul Târgu Jiu află luni programul din Liga 2

ACS Viitorul Târgu Jiu şi celelalte cluburi din Liga 2  își vor afla programul pentru sezonul 2021-2022. Luni, 19 iulie, va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noului sezon al Ligii  2.

Cele 20 de cluburi care vor lua startul în noua stagiune competițională a Ligii 2 vor afla luni care le va fi programul. Întrecerea va avea prima etapă pe data de 31 iulie şi se va merge după regulamentul implementat în campionatul precedent. Astfel că sezonul regulat se va desfășura doar în manșă tur, iar cluburile vor juca unul împotriva celuilalt o singură dată. Apoi, vor fi împărțite în play-off și play-out, în funcție de locurile ocupate în urma ultimei runde. În grupa pentru promovare vor merge primele șase clasate, iar restul, următoarele echipe din ierarhia sezonului regulat, vor lupta pentru salvarea de la retrogradare. În play-off, primele două clasate, la finalul celor 10 etape (sistem tur-retur), vor promova în Liga 1, iar cele clasate pe locurile 3 și 4 vor disputa baraj de menținere-promovare cu pozițiile 7 și 8 din play-out-ul primei divizii.

Play-out-ul va fi organizat, la fel ca sezonul trecut, în două grupe, acolo urmând a fi împărțite ocupantele pozițiilor 7-20 din campionatul regulat. Ele vor juca o singură dată una împotriva alteia.

ACS Viitorul Târgu Jiu va avea ca obiectiv calificarea în play-off, după cum a anunţat team-managerul Gabriel Răscol.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: