Câte abonamente a vândut Universitatea Craiova

Universitatea Craiova va avea din nou foarte mulţi suporteri în tribune şi în acest sezon. Oltenii se apropie de 5000 de abonamente vândute dar acestea au fost puse în vânzare înainte de încheierea sezonului trecut.

Patronul clubului din Bănie, Mihai Rotaru, a anunțat câte abonamente a vândut clubul pentru acest sezon: ”Undeva până în 4.500 până în acest moment, dar ne așteptăm să sărim de 5.000 de abonamente, în condițiile în care noi am pus în mai puțin de jumătate, pentru că la peluza sud nu am pus în vânzare abonamente și atunci, după pandemie, e un volum destul de bun”.

Universitatea Craiova a început oficial noul sezon cu o victorie la loviturile de departajare, 4-2 cu CFR Cluj în Supercupa României. Pentru formația din Bănie urmează debutul în Liga 1, programat sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, împotriva celor de la FC Argeș.

În ceea ce privește cupele europene, formația antrenată de Marinos Ouzounidis va întâlni câștigătoarea dublei dintre Laci, din Albania, și Podgorica, Muntenegru, în turul doi preliminar al Conference League. În manșa tur, disputată pe 6 iulie, formația din Muntenegru s-a impus, pe teren propriu, cu 1-0.

Galerie foto


Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: