Pandurii mai aşteaptă jucători la probe

Pandurii nu a definitivat lotul nici după meciul de la Severin şi mai aşteaptă şi alţi jucători în probe. Antrenorul Călin Cojocaru speră ca în această săptămână să poată forma lotul pentru a începe pregătirea noului sezon.

Pandurii a anunţat că se continuă testarea unor jucători aflaţi în probe pentru formarea lotului în vederea noului sezon. Miercuri, în meciul amical disputat la Severin cu nou-promovata Viitorul Şimian, antrenorul Călin Cojocaru a folosit mai mult timp pe teren jucătorii aflaţi în probe pentru a se edifica asupra potenţialului acestora, testările continuând în cursul săptămânii pentru a se definitva lotul. „Pentru noi a fost doar al doilea meci de pregătire şi suntem tot în căutări. Mai aşteptăm încă şi alţi jucători fiindcă avem nevoie ca să formăm lotul în cursul acestei săptămâni şi după aceea ne vom pregăti aşa cum trebuie pentru campionat”, a spus Cojocaru pe site-ul panduriics.ro.

Printre jucătorii aflaţi în probe care au fost testaţi la acest ultim meci amical s-au numărat Robert Stancu, Cătălin Afrim, Alfred Mensah, Sean Aerts, Alexandru Popescu, Robert Petre, Leonard Căldăraru, Antonio Dumitrescu, Ovidiu Lupuleţ şi juniorul de 15 ani Ionuţ Buţă. Au fost trimişi pe teren şi trei foşti jucători de la Pandurii care au revenit acum la echipă, Adrian Tănăsoiu, Adelin Pârcălabu şi Bogdan Dănăricu. Pe lângă aceştia, din lotul existent sezonul trecut au mai fost trimişi pe teren portarul Alexandru Opriţa, Carlos Corduneanu, Marian Habet, Raul Cojocaru, Emanuel Okeke, Felipe Acosta, Ovidiu Rasoveanu şi Horaţiu Peia.

Vizualizări: 404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: