ACS Viitorul Târgu Jiu completează lotul până în septembrie

ACS Viitorul Târgu Jiu a început sezonul cu un lot incomplet şi conducerea vrea să mai facă transferuri până la încheierea perioadei din acest an. Team-managerul echipei, Gabriel Răscol, a recunoscut că mai aşteaptă o serie de jucători, printre care doi fundaşi centrali şi un mijlocaş.

ACS Viitorul a început noul sezon de Liga 2 cu un lot destul de subţire după plecarea a 18 jucători în această vară. În plus echipa a fost nevoită să aducă şi juniori pentru a îndeplini condiţiile de vârstă impuse, după ce trei jucători juniori împrumutaţi de la alte echipe au plecat şi ei în vară. La capitolul noutăţi echipa nu a anunţat prea multe, fiind aduşi jucătorii Vladu Rusu, Ciprian Rus şi Alexandru Dulca iar, după revenirea din cantonament fiind luaţi şi cei doi foşti panduri, Gabriel Dodoi și Denis Brânzan. Pe lângă aceştia au mai fost aduşi trei juniori de 17-18  ani de la Satu Mare, Oradea şi Craiova. Conducerea clubului recunoaşte că mai este nevoie de unele transferuri, mai ales că la Braşov s-a văzut că ultimi veniţi, jucătorii de la Pandurii, Dodoi şi Brânzan, nu sunt în formă. „Ne-au plecat mulți fotbaliști, dar în locul lor au venit și fotbaliști experimentați, și fotbaliști tineri și încă mai așteptăm. Perioada de transferuri se încheie în septembrie și eu zic că mai putem aduce cel puțin trei jucători. În primul rând, mai vrem doi fundași centrali și un mijlocaș. Ne dorim jucători cu experiență, ne orientăm, și în țară, și în afară, și sperăm să completăm lotul și să fim o echipă competitivă”, a spus managerul echipei Gabriel Răscol.

ACS Viitorul a remizat în deplasare, în prima etapă a Ligii 2, scor 2-2 cu FC Braşov, iar marţi, 10 august, va disputa meciul cu Steaua din etapa a doua.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: