ACS Viitorul Târgu Jiu creează confuzii în presa sportivă

Prima etapă din noul sezon de Liga 2 a arătat că presa cu profil sportiv continuă să confunde echipa ACS Viitorul Târgu Jiu cu Pandurii Târgu Jiu. Canalul Tv Sport.ro a prezentat numirea lui Flavius Stoican la ACS Viitorul, dar a furnizat informaţii despre echipa de tradiţie din Gorj, Pandurii Târgu Jiu.

Flavius Stoican a fost numit săptămâna trecută antrenor principal la ACS Viitorul Târgu Jiu, în locul lui Victor Naicu, cel care fusese numit în funcție în urmă cu două săptămâni. Acesta nu a apucat să conducă echipa nici măcar la un meci oficial, fiind pe bancă doar la un amical, cel cu Pandurii.

Desele schimbări de antrenori, dar de nume ale echipei crează în continuare confuzie, la fel cum se întâmpla în urmă cu un an.

În prefaţa meciului din prima etapă a Ligii 2, dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi Rapid, canalul Tv Sport.ro a prezentat noul antrenor de la Viitorul, dar a vorbit despre cealaltă echipă din Târgu Jiu, Pandurii, cea pe banca căreia Stoican fusese în 2017, la retrogradarea din Liga 1. În ştirea respectivă cei de la Sport.ro vorbeau despre câştigarea de către Pandurii Târgu Jiu, la Comisia de Disciplină, a dreptului de a evolua în continuare în Liga 2.

Încă din 2019, de când echipa ACS Viitorul Târgu Jiu, fostă Energeticianul, a ales să pună şi numele de Pandurii în documentele oficiale ale clubului, presa a confundat mereu cele două echipe, mai ales la meciurile televizate. De altfel şi crainicul de la Stadionul Municipal a fost pus în dificultate în debutul meciului cu Rapid când a prezentat echipa gazdă ca fiind Viitorul Rapid Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: