Meciul Viitorul Târgu Jiu - CSM Slatina a fost reprogramat

Partida din etapa a doua a Ligii 2  dintre Viitorul Târgu Jiu  și CSM Slatina a fost mutată din data de 9 septembrie.  Meciul de la Târgu Jiu fusese programat miercuri 9 septembrie dar se va juca cu o zi mai devreme.

Decizia a fost luată dintr-un motiv care privește clubul oltean din Slatina, nou-promovat în Liga 2 în această vară. Este vorba de faptul că va juca în etapa a treia pe teren propriu cu Rapid, partidă care va fi televizată și care va avea loc sâmbătă, 12 septembrie.  

Meciul Viitorul– CSM Slatina fusese programat iniţial pentru 9 septembrie pentru că slătinenii dau doi jucători la selecționata U19 a României, pe Ianis Stoica şi Andrei Iana, pentru o acțiune care are loc în perioada 30 august – 7 septembrie. ”Echipa noastră va susţine următorul meci, în deplasare, în compania celor de la Viitorul Târgu Jiu. Având în vedere faptul că jucătorii clubului nostru, Ianis Stoica şi Andrei Iana, participă în perioada 30 august-7 septembrie, la acţiunea selecţionatei tricolore Under 19, meciul cu Viitorul Târgu Jiu a fost reprogramat pentru data de 8 septembrie, de la ora 17.00. Echipa noastră va juca, în cele din urmă, primul meci din deplasare, disputat în compania celor de la Viitorul Târgu Jiu, marţi, pe 8 septembrie, cu începere de la ora 17.00. FRF a decis să devanseze cu o zi meciul reprogramat iniţial pentru 9 septembrie. După deplasarea de la Târgu Jiu vom primi vizita celor de la Rapid Bucureşti, pe data de 12 septembrie, partidă ce ar urma să fie televizată”, se precizează în două comunicate emise de CSM Slatina.

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: