Gilortul își va afla joi adversarele din noul sezon

Gorjenii de la Gilortul Târgu Cărbuneşti vor afla joi seria în care vor evolua şi care le vor fi primii adversari. Casa Fotbalului găzduiește, de la ora 13:00, tragerea la sorți pentru stabilirea programul în seriile Ligii 3.

Prin decizia Comitetului Executiv din 18 august 2020 s-a validat un format al Ligii 3 cu 100 de echipe participante împărțite în 10 serii egale.

Tragerea la sorţi a meciurilor pentru noul sezon dar şi stabilirea componenţei exacte a celor zece serii vor fi aflate maine în urma unei şedinţe a FRF. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook FRF și pe YouTube FRF TV.

Noul sezon de Liga 3 este unul inedit, cu 100 de echipe repartizate în zece serii. Pentru promovare, primele două clasate din fiecare serie vor disputa un baraj în dublă manșă la finalul sezonului. Învingătoarele acestor jocuri se vor duela între ele, în două meciuri, tur-retur. Cele 5 câștigătoare vor obține dreptul de a evolua în sezonul 2021-2022 al Ligii 2. În ceea ce priveşte retrogradarea, vor retrograda ultimele două echipe clasate din fiecare serie împreună cu echipa de pe locul 8 cu cea mai slabă linie de clasament.

Gilortul Târgu Cărbuneşti va fi singura echipă din Gorj care va evolua în Liga 3, după ce campioana Gorjului, Ştiinţa Turceni, a refuzat invitaţia FRF de a juca în eşalonul trei.

Vizualizări: 331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: