Iencsi e rezervat după victoria de la Târgu Jiu

Adrian Iencsi nu s-a entuziasmat după victoria Rapidului din meciul cu Viitorul Târgu Jiu. Deşi echipa sa s-a impus cu scorul de 3-1, rapidiştii sunt precauţi şi îşi fac griji şi pentru meciul de pe teren propriu cu Pandurii.

Rapid a debutat cu o victorie în noul sezon din Liga 2, scor 3-1 la Târgu Jiu în meciul cu Viitorul iar etapa următoare va juca tot cu o echipă din Târgu Jiu, cu Pandurii. Chiar dacă scorul a fost clar în favoarea Rapidului, Iencsi recunoaşte că nu a avut un meci ușor. Echipa sa a controlat jocul dar gorjenii au egalat și ulterior au avut mai multe șanse de a trece în avantaj. La finalul confruntării, antrenorul Adrian Iencsi a remarcat acest lucru, dar nu a dat vina pe jucători, ci pe faptul că pauza de vară a fost scurtă și nu a avut suficient timp de pregătire. ”Aveam nevoie neapărată de cele trei puncte, aveam nevoie să câștigăm, să ridicăm moralul jucătorilor, mai ales celor care au jucat în competițiile oficiale, în play-off. Să nu vă așteptați ca Rapidul să aibă un joc foarte bun, pentru că e mult de muncă. Mai avem mult de muncit, nu suntem omogeni”, a declarat Adrian Iencsi, pentru FC Rapid 1923.

Rapid se află încă în punctul în care testează și vrea să contureze o echipă omogenă iar rapidiştii îşi fac griji pentru orice meci care va urma, mai ales pentru prima partidă oficială cu Pandurii.

Iencsi nu consideră că echipa sa se poate omogeniza foarte repede, ci după disputarea mai multor partide. Practic, meciul cu Viitorul a fost al doilea pentru Rapid, după terminarea play-off-ului din sezonul trecut, după care a mai jucat doar un amical cu Academica Clinceni.

Următorul meci pentru Rapid va fi cel de pe teren propriu, la finalul acestei săptămâni, cu Pandurii Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: