ACS Viitorul Târgu Jiu întâlneşte o echipă fără griji

Adversarul din etapa a treia din play-out al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu şi-a îndeplinit deja obiectivul. Unirea Dej și-a asigurat matematic menținerea în Liga 2, fără să joace în etapa a 2-a a play-out-ului, astfel că echipa lui Dragoş Militaru va aborda cu relaxare acest meci cu echipa lui Eugen Trică de sâmbătă.

Deși lucrurile erau aproape clare încă de la începutul play-out-ului, acum Unirea Dej are și garanția matematică a faptului că s-a salvat de la retrogradare și că va juca și în stagiunea următoare în Liga 2.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu are încă această garanţie, chiar dacă a urcat pe locul trei după ce a câştigat la masa verde trei puncte pe care le pierduse pe teren.

Echipa lui Eugen Trică a pierdut meciul cu FC Buzău, fiind învinsă cu 6-2, dar a primit apoi punctele graţie unei greşeli a celor de la Buzău, care au şi contestat decizia comisiilor FRF şi îşi cer înapoi punctele. Dacă le vor primi ACS Viitorul nu va mai putea fi relaxată pentru că Ripensia şi FC Braşov se apropie şi nici Unirea Constanţa nu a ieşit defitiv din luptă, chiar dacă şansele sunt minime în acest caz.

În ceea ce priveşte adversarul echipei lui Trică de sâmbătă, în play-out, Unirea Dej a jucat un singur meci în Grupa B, pentru că etapa trecută a stat, şi este deja salvată matematic de la retrogradare. Echipa gorjeanului Dragoş Militaru a trecut în prima etapă de Unirea Constanța, scor 2-1, iar sâmbătă, de la ora 11:00 joacă cu ACS Viitorul Târgu Jiu, formaţie pe care a mai învins-o acasă în urmă cu mai puţin de o lună.

Liga 2, Play-Aut, meciurile etapei a 3-a

Unirea Dej  - ACS Viitorul Târgu Jiu     

Unirea Constanţa - Fotbal Club Braşov        

Fotbal Club Buzău - AFC Astra

Vizualizări: 341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: