Favoritul lui Reghecampf a revenit la Craiova şi se antrenează cu echipa

Revenire de senzație la Universitatea Craiova chiar înaintea derby-ului oltenilor cu CFR Cluj care este programat duminică, 10 aprilie, ora 20.30. Francezul Lyes Houri și-a încheiat perioada de recuperare la Clairefontaine, iar acum a revenit la formația antrenată de Laurențiu Reghecampf pentru a continua pregătirea sub comanda staff-ului Universității Craiova.

Lyes Houri a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, a fost operat și a mers în Franța pentru a efectua recuperarea după intervenția chirurgicală. Francezul a revenit în Bănie la începutul acestei săptămâni și continuă recuperarea la Universitatea Craiova. GSP.ro anunță că Houri a trecut peste cea mai dificilă perioadă, doar că mai trebuie să lucreze ca să își recupereze musculatura pe care o avea înainte să fie accidentat.

Ultimul meci jucat de Lyes Houri la Universitatea Craiova a avut loc pe 2 decembrie 2021, atunci când a fost integralist în meciul câștigat de olteni cu Filiași, scor 3-0, în Cupa României.

Lyes Houri a fost împrumutat de Universitatea Craiova de la Fehervar până la finalul sezonului 2021 – 2022, însă Mihai Rotaru poate să îl păstreze dacă o să achite 600.000 de euro pentru transferul definitiv al francezului.

Vizualizări: 2,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: