În week-end nu se mai dispută meciuri de juniori pe terenul sintetic

O competiţie de amatori a anulat meciurile programate în acest week-end pe terenul sintetic de la Târgu Jiu. Şeful AJF Gorj, Mihai Prunariu, a explicat că este o situaţie neprevăzută pentru care se caută soluţii împreună cu echipele care aveau programate aceste jocuri.

Echipele de copii şi juniori care evoluau pe terenul sintetic sunt nevoite să caute alte terenuri sau să ceară AJF Gorj amânarea acestora pentru că terenul sintetic a devenit indisponibil.

Primăria Târgu Jiu l-a pus la dispoziţia unor meciuri de amatori ale Ministerului Justiţiei, după cum a precizat şeful AJF Gorj, Mihai Prunariu. „Week-end-ul tot e blocat de o competiţie organizată de Ministerul Justiţiei, nu se joacă nici un meci din cele organizate de noi la copii şi juniori. Deci nu se pot juca meciurile de copii pe sintetic pentru că e ocupat de meciurile acestea. Juniorii joacă pe unde găsesc pentru că terenul e ocupat tot week-end-ul. Ori o să amânăm, jucăm luni şi marţi poate, mai vedem”, a precizat Prunariu care caută soluţii până sâmbătă, împreună cu reprezentanţii echipelor de copii şi juniori pentru a muta meciurile pe alte terenuri din judeţ sau pentru a le amâna.

„Noi, AJF  Gorj, suntem acum în discuţii cu toate echipele care joacă la Târgu Jiu să găsim soluţii, ori joacă în altă parte meciurile din week-end ori programăm meciuri săptămâna viitoare, după ce se termină competiţia aceasta. Încercăm să le amânăm, noi vrem să jucăm cu juniorii pentru că trebuie să ţinem competiţia şi încercăm să găsim soluţii”, a mai spus Prunariu.

Peste 20 de grupe de copii şi juniori de la mai multe cluburi şi asociaţii sportive se pregătesc şi dispută meciuri pe terenul sintetic amenajat în 2018 de clubul Pandurii şi însuşit ulterior de Primăria Târgu Jiu care percepe taxe copiilor şi juniorilor ca să joace acolo dar nu le asigură vesitare şi nici condiţii normale de joc.

Primăria nu a făcut până acum nici măcar un efort minim de a dota terenul sintetic cu porţi noi, aspect care s-a văzut acum când a închiriat terenul unor echipe de amatori.

În cursul săptămânii, muncitorii de la primărie au montat o serie de porţi noi pentru aceste echipe, deşi avea obligaţia să facă acest lucru şi pentru echipele de juniori, acestea jucând cu aceleaşi porţi montate de cei de la clubul Pandurii în urmă cu patru ani cu plase schimbate de cei de la LPS Târgu Jiu.

Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: