Pandurii va juca duminică, în etapa a doua din play-off

Pandurii Târgu Jiu nu va juca vineri meciul de pe teren propriu cu Voinţa Lupac, din etapa a doua a play-off-ului. Partida este programată duminică, cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu deşi ar fi trebuit iniţial să se joace vineri.

Meciul cu ei de la Voinţa Lupac ar fi trebuit să se joace vineri, aşa cum joacă de obicei cei de la Pandurii meciurile de acasă. O competiţie de amatori, a Ministerului Justiţiei, care are loc vineri şi sâmbătă în Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu, a făcut ca meciul să fie mutat duminică, la cererea celor de la Primăria Târgu Jiu, care oferă terenurile pentru această competiţie. De altfel şi programul meciurilor de juniori din acest week-end a fost modificat din acelaşi motiv.

Pandurii va aborda meciul cu Voinţa Lupac cu aceleaşi probleme cu care echipa gorjeană se confruntă constant după pregătirea de iarnă, numeroase accidentări şi indisponibilităţi de lungă durată. O problemă medicală recentă a fost cea a lui Eric de Las Heras, spaniolul rămânând să se trateze acasă după ce fusese convocat la naţionala din Principatul Andora. RMN-ul efectuat acolo a arătat că va avea nevoie de o pauză mai lungă, de șase săptămâni, pentru a se reface, acesta accidentându-se la meciul cu Jiul Petroşani, chiar cu o zi înainte de plecarea la naţională.

Un alt jucător intrat recent pe lista de indisponibili este Andrei Trușescu, lovit grav la meciul cu CSM Reşiţa de acasă şi dus cu ambulanţa la spital, el urmând să lipsească trei săptămâni. Nici Marian Pleaşcă şi Jorgen Gomes nu sunt complet refăcuţi după accidentări mai vechi, fiind posibil  ca, pentru jocul de duminică, să fie din nou convocaţi în lot o serie de juniori ai clubului.

Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: