ACS Viitorul Târgu Jiu nu mai câștigă nici amicale

ACS Viitorul Târgu Jiu a jucat un meci amical în week-end cu CSM Slatina, fiind învinsă de gazde cu 2-0. Inițial trebuia să joace la Târgu Jiu cu FCU Craiova dar amicalul anunțat la meciul Craiovei din cupă de pe Municipalul din Târgu Jiu a fost anulat.

Partida amicală dintre CSM Slatina și ACS Viitorul Târgu Jiu s-a desfășurat pe terenul secund al Complexului Sportiv ”1 Mai” din Slatina. Echipa gazdă a marcat câte o dată pe repriză și, astfel, s-a impus cu scorul de 2-0 a informat liga2.ro care a subliniat și faptul că amical dintre cele două echipe din Liga 2 a fost posibil și datorită faptului că CSM Slatina și ACS Viitorul vor urma să joace meciul direct din sezonul regulat abia la anul, în martie 2023.

CSM Slatina ocupă locul 9 în clasament, cu 20 de puncte acumulate în 14 meciuri, în timp ce ACS Viitorul se află pe poziția a 14-a, cu 15 puncte.

În etapa a 15-a, programată weekendul următor, trupa din Slatina joacă pe teren propriu cu Poli Timișoara (sâmbătă, ora 11:00), iar echipa lui Florin Stîngă are meci tot în același interval, în deplasare, la Minaur Baia Mare.

Vizualizări: 291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: