CSM Târgu Jiu, învinsă pe terenul campioanei

Echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în week-end cu echipa campioană, UBT Cluj Napoca. În meciul care s-a disputat pe BT Arena din Cluj Napoca, gazdele s-au impus cu scorul de 92-62.

Baschetbaliştii din Târgu Jiu au revenit pe parchet  după pauza din campionat cu un eșec în deplasare. CSM Târgu Jiu  a fost învinsă în etapa a șasea de campioana U BT Cluj-Napoca. 

Dylan Frye, Xavier Cannefax, Andrei Gheorghe, Camil Berculescu şi Andriy Agafonov au intrat pe teren din primul minut, a informat csmtargujiu.ro. Gazdele au început bine partida şi au condus după primele zece minute cu 21 la 15. Sfertul doi a început tot cu echipa din Cluj la cârma jocului, iar diferența de pe tabelă a mai crescut puţin, iar la pauză scorul era 43 la 34 pentru UBT Cluj-Napoca. În sfertul trei echipa din Cluj s-a distanţat constant pe tabelă iar înainte de actul decisiv scorul a devenit 68 la 45, meciul încheindu-se apoi cu scorul de 92-62.

La acest meci Shamiel Stevenson nu a fost folosit din cauza unor probleme medicale de ultim moment. Pentru gruparea gorjeană cel mai bun marcator a fost Dylan Frye, cu 17 puncte înscrise, urmat de Thomas Kottas, care a avut 13 puncte. Jucătorul grec şi-a făcut astfel debutul pentru CSM Târgu Jiu cu această ocazie.

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: