Acţiune de suflet, la Novaci. Pune un cadou în sacul Moşului!

Administraţia locală din oraşul Novaci, în colaborare cu liceenii din localitate şi Casa de Cultură, a demarat o acţiune caritabilă de Crăciun, venind în sprijinul copiilor care provin din familii cu posibilităţi financiare reduse.

Campanie de donaţii la Novaci, pentru ca Moş Crăciun să ajungă şi la copiii sărmani. Cei care vor să contribuie pot să lase darurile (fructe, dulciuri, jucării) la Casa de Cultură Novaci, până vineri, 21 decembrie. Cei mici se vor întâlni cu moşul cel generos la sfârşitul săptămânii. Organizatorii au făcut apel şi la părinţi, pentru a-i aduce pe micuţi la întâlnirea cu Moş Crăciun. „Duminică, 23 decembrie, Moşul va sta de vorbă cu toţi copiii care vor trece pe la Casa de Cultură, le va îndeplini dorinţe, le va spune poveşti şi le va da daruri. Dorinţele exprese ale organizatorilor sunt legate de strângerea prin donaţie a cât mai multe dulciuri pentru sacul Moşului”, a spus Elena Basarabă, directorul Casei de Cultură Novaci.

Campania se intitulează „Dăruiţi zâmbete cu Moş Crăciun”. Circa 500 de copii cu vârste de până în 10 ani vor primi daruri de la moşul îmbrăcat în ţinută roşie. Moş Crăciun va poposi în faţa Casei de Cultură Novaci în jurul orei 09:30.

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: