Acuză CE Oltenia că îi excavează abuziv terenul

Ion Purcel din Mătăsari este supărat pe Complexul Energetic Oltenia, deoarece excavatoarele de la cariera Jilț Sud excavează ilegal pe mai multe terenuri ale sale. "Au intrat cei de la întreprinderea minieră cu excavatoarele pe terenurile noastre. Avem acte de proprietate, tot. Suntem mai mulți proprietari nemulţumiţi că au intrat cu excavatoarele. Nu le-am vândut, dar excavează în continuare", a declarat Ion Purcel.
Mai mult, Ion Purcel spune că tot el a fost cel amendat, după ce s-a opus intrării excavatoarelor pe proprietate. "Am luat o amendă de 300 de lei. Acum am fost inculpat în dosar și s-a dat miercuri sentința, m-au amendat iar cu 2000 de lei. I-am scos afară de pe teren, de aceea m-au amendat. Au avut martorii lor și mă inculpă că am dat în ingineră. În viața mea n-am dat în nimeni", a mai spus Ion Purcel.
Cariera Jilț Sud are mari probleme de mai bine de un an în ceea ce privește asigurarea fronturilor de lucru. Mulți dintre proprietari cer angajări în companie pentru a-și da terenurile pentru continuarea activității, iar administraţia nu prea e dispusă să răspundă la astfel de cerinţe.

Vizualizări: 813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: