Care sunt noile tarife practicate de Polaris

Operatorul de salubritate de la nivelul municipiului Târgu Jiu, dar și al altor localități din Gorj, a modificat tarifele practicate. Faptul că de la începutul acestui an cei care duc deșeuri la groapa ecologică plătesc taxa pentru deșeurile inerte si nepericuloase în cuantum de 80 lei/tonă a impus și modificarea tarifele practicate de către operatorul de salubrizare.
Astfel, agenții economici și instituțiile publice vor plăti 12,642 euro/mc/lună, pentru activitatea de colectare și transportat, încă 6,89 euro/mc/lună pentru depozitare şi 29,6 lei/mc/lună drept taxă de depozitare. La aceste tarife se mai adaugă şi taxa pe valoare adăugată (TVA).
Pentru gospodării individuale, dar și asociațiile de proprietari, tariful este de 0,46 euro/pers/lună pentru activitatea de colectat și transportat, 0,42 euro/pers/lună pentru depozitare, iar taxa de depozitare este de 1,947 lei/pers/lună. "Având in vedere cele menţionate mai sus, societatea S.C. Polaris M Holding S.R.L. anunță toți cetățenii că singura calitate pe care o deține în cadrul acestui demers este de simplu intermediar în încasarea taxei fiscale", a anunțat conducerea Polaris.
Noua taxa va fi facturată separat, având rubrică distinctă pe factură.

Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: