Copaci căzuți pe calea ferată între Turceni și Filiași. Trenuri cu 250 de minute întârziere!

A fost o seara de coșmar pentru mai călătorii din cinci trenuri. Au căzut copaci pe calea ferată, iar circulația între Turceni - Gura Motrului - Filiași a fost blocată aproape trei ore. 

Garniturile au avut curent și căldură, iar pasagerii au primit apă și mâncare, însă unii și-au pierdut răbdarea și n-au mai așteptat repornirea circulației trenurilor. Au luat taxi-ul până la destinația finală. Acesta a fost al treilea incident care a generat oprirea traficului feroviar, de la începutul anului.

"Urmare căderilor de copaci în această seară (n.r. luni) pe segmentul feroviar Filiași – Gura Motrului cauzate de condițiile meteo nefavorabile, este întreruptă temporar circulația trenurilor și alimentarea cu energie electrică a linei de contact, afectând circulația unor trenuri în trafic intern și internațional. Trenurile își vor relua mersul în condiții de siguranță imediat ce echipele feroviare speciale remediază deranjamentele și se va asigura posibilitatea reluării circulației în prima etapă cu locomotive diesel în zona afectată. CFR Călători va oferi pasagerilor din trenuri apă sau produse preambalate, după caz, în prima stație mare unde această activitate se poate desfășura", a anuntat CFR Călători. 

Circulația a fost reluată în jurul orei 22. Trenurile au strâns până atunci întârzieri chiar si de 250 de minute. 

"Începând cu ora 22:14 s-a reluat circulația în condiții de siguranță cu locomotivă diesel peste zona afectată. Întârzierile estimate ale trenurilor se situează între 90 și 250 de minute", a fost anunțul făcut de către cei de la CFR Călători. 

Galerie foto



Vizualizări: 1,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: