Beat și fără permis, la volan. A făcut accident cu tractorul și a lovit un om!

Infracțiuni pe bandă rulantă și-a trecut în cazier un tânăr din comuna gorjeană Țânțăreni. S-a urcat la volanul unui tractor chiar dacă nu avea permis și era beat criță. A pierdut controlul volanului și a intrat într-o curte. După ce a rupt gardul, a lovit cu utilajul un bătrân de 75 de ani care se afla în fața casei. 

Tânărul teribilist este din Țânțăreni si are 32 de ani. 

"La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti și polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, iar din cercetările efectuate a reiețit faptul că un tânăr de 32 de ani, din comuna Ţânţăreni, în timp ce conducea un tractor pe DC Chiciora, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unei locuinţe şi accidentând un bărbat de 75 de ani,  care se afla în curtea locuinţei", a anunțat IPJ Gorj. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultând o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 3,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: