Acuzație: dosar de pensionare soluționat la ordin politic!

Manu Tomescu, vicepreșednte al Sindicatului Energia Rovinari, crede că dosarul lui Nicu Bunoaica a fost soluționat printre primele datorită unor presiuni de ordin politic.

Acuzații între liderii de sindicat din minerit și energie! De data aceasta mărul discordiei îl reprezintă dosarele de pensionare.
„Din punctul meu de vedere nu este o coincidență că i-au calculat dosarul cu prioritate lui Bunoaica. Eu am colegi care au depus dosarele cu mult înaintea lui Bunoaica și au și vârstă mai mare ca Bunoaica și nu au primit nici până acum o decizie favorabilă sau nefavorabilă”, a spus Manu Tomescu la Radio Infinit.
Acesta consideră că politicienii s-au folosit de Nicu Bunoaica și că tot ei l-au pus să-și facă public dosarul de pensionare. În replică, Bunoaica a afirmat că se ține cont de o ordine și că el este printre primii care și-au depus dosarul la Casa de Pensii.
„Referitor la ceea ce a spus Manu Tomescu, nu este adevărat. Nu sunt singurul om care a fost pensionat, au fost 24 de dosare și în fiecare zi altele și altele. Sunt printre primii care și-au depus dosarul, pe 4. Poate oamenii și-au depus pe 5, pe 6, pe 7, pe 9. Cei de la Casa de Pensii iau dosarele în ordinea depunerii”, a replicat Bunoaica tot la Radio Infinit.

Vizualizări: 6,769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: