Se toarnă asfalt pe un drum plin de gropi și denivelări

Vești bune pentru șoferii nevoiți să tranziteze Drumul Național 67B. Au început lucrări ample de reparații. Din localitatea Scoarța spre Târgu-Cărbunești se toarnă asfalt deja.

Șoseaua intens tranzitată este plină de gropi periculoase, iar asfaltarea este de bun augur mai ales pentru localnici și pentru cei care fac naveta pe acest traseu. Drumarii au anunțat că se fac lucrări de reparații pentru ca traficul să se desfășoare în siguranță. "Pe DN 67B, se desfășoară lucrări de reparatii asfaltice pe suprafețe întinse cu mixtura calda. Sunt lucrări realizate în regie proprie prin intermediul Secției de Producție care aparține DRDP Craiova vorbim de toata trusa de asfalt, freza, finisor de asfalt, tot ce înseamnă utilajele de punere în operă a asfaltului. Toate aparțin DRDP. Inclusiv mixtura asfaltică este produsă în stația de asfalt ce aparține DRDP Craiova", a declarat Cristi Tudor, reprezentant al DRDP Craiova.

Șoseaua tranzitează patru județe: Gorj, Vâlcea, Olt și Argeș. De peste un deceniu, autoritățile încearcă să reabiliteze capital drumul, dar licitațiile au fost blocate. În tot acest timp, șoseaua s-a umplut de gropi, denivelări, iar în unele zone este afectată și de alunecări de teren.

"Este un sector de drum care a ridicat probleme în ultima perioada și pana când va putea intra într-o reabilitare totală, vom face lucrări de punere în siguranță a circulației rutiere. Este vorba de aceste reparații care se fac cu secția de producție împreună cu angajații de la SDN Târgu Jiu", ne-a mai spus Cristi Tudor.

Galerie foto




Vizualizări: 7,987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: