Bloc de locuințe de serviciu reabilitat prin PNRR

Autoritățile locale din comuna Crasna vor să reabiliteze blocul de locuințe pentru specialiști cu fonduri obținute prin PNRR. În acest sens a fost depus un proiect și dacă va fi aprobat, clădirea va intra în reparații capitale.

Blocul amplasat chiar în centrul comunei este format din șase apartamente, toate ocupate în prezent de profesorii care predau la Crasna și nu sunt din localitate, de polițiști dar și de medici care-și desfășoară aici activitate.

Clădirea nu a fost modernizată niciodată, iar acum dacă se obțin banii va intra în reabilitare capitală. ”În acest bloc sunt locuințe pentru specialiști dar și o locuință socială. La parter avem sediul poștei și o farmacie veterinară. Ne dorim să anvelopăm blocul, să înlocuim tâmplăria și acoperișul și pentru asta am decis să depunem un proiect prin PNRR. Lucrăm la acest lucru și când va fi gata va fi gata va fi depus pentru a primii finanțarea de care avem nevoie. În acest moment toate apartamentele sunt ocupate”, a declarat Gheorghe Sanda, viceprimarul din comuna Crasna.

Toți cei care ocupă aceste locuințe de serviciu plătesc, lunar ,la primăria Crasna o chirie de 100 de lei pe lună.

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: