Acuzații grave în cazul gorjeanului care e în comă la spital

Planează acuzații grave în cazul unui tânăr de 32 de ani care a ajuns la spital mai mult mort decât viu. Familia acestuia susține că ar fi fost victima unui accident de muncă, dar care nu a fost declarat. Acesta ar fi avut loc la depozitul de deșeuri de la marginea orașului. Inspectorii de muncă au declanșat o anchetă, dar nu au comunicat încă rezultalele controlului. 

Ce se știe clar este că tânărul este în comă și are șanse mici de supraviețuire. Cum a ajuns așa încă nu se știe. El a contractat și o bacterie periculoasă înainte să sune la 112 încercând să se trateze singur acasă. „Starea sa era extrem de gravă, era în şoc toxicoseptic sever cu disfuncţie multiplă organică”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. 

Familia acestuia susține că șefii bărbatului l-ar fi amenințat să nu spună că a avut accident la muncă, ci în trafic.

Deputatul Radu Miruță a anunțat într-o postare pe Facebook că a discutat cu tatăl victimei și bănuiește că se dorește mușamalizarea acestui caz grav.

„Dacă închidem ochii, ne vor abuza la fel pe toţi. Muşamalizarea e la mare artă aici şi “victima e de vină” e sloganul celor vinovaţi cu adevărat. Un tânăr se zbate pentru viaţă la ATI, după ce familia spune că a căzut într-un butoi cu acid, la serviciu. Şefii l-ar fi ameninţat să declare accident de maşină în afara programului, că partidul PSD e influent şi că îl dau afară dacă vorbeşte. A doua zi a mers iarăşi la serviciu. Peste câteva zile, toxicitatea i-a cuprins organismul, iar acum e la terapie intensivă. Medicii confirmă că nu e căzătură, ci, probabil, e element chimic şi fac artă, în conlucrare cu Dumnezeu, pentru a-l salva. Dacă se ştia mai devreme, poate un antidot la substanţa chimică putea fi administrat. Am vorbit acum cu tatăl, a strigat peste tot, nu l-a auzit nimeni. Adesea mă întreb: om mai avea instituţii în Gorj? ITM, IPJ? E o ştire naţionala, e o viaţă de om, e o suspiciune cât casa, trecerea timpului de obicei şterge dovezile, apare şi de la cineva vreun răspuns, ori aşteaptă moartea victimei pentru a nu mai fi urme? Domnule Nedelcu, rugăciunile noastre comune şi medicii buni pe mâna cărora este, îl vor salva pe băiat şi adevărul va ieşi la suprafaţă! Nu toţi ochii sunt închişi în judeţul ăsta, nu toţi acceptăm anormalitatea lor ca pe o stare de fapt”, a scris pe Facebook Radu Miruță.

Când au fost întrebați de această situație, inspectorii de muncă s-au limitat să declare că s-au sesizat și ei și că vor face verificări. Până acum, nu au transmis dacă au făcut acest control și dacă s-a dovedit sau nu că bărbatul a fost victima unui accident de muncă nedeclarat.

Vizualizări: 3,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: