Rezultatul necropsiei în cazul bebelușului decedat ieri

Medicii au transmis rezultatul necropsiei în cazul sugarului decedat ieri la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu: insuficiență cardio-respiratorie acută.

”Potrivit reprezentanților Serviciului de Medicină Legală Gorj, rezultatul necropsiei a arătat că decesul  sugarului a fost cauzat de o insuficiență cardio-respiratorie acută care a apărut ca urmare a unor malformații congenitale la nivelul intestinului subțire și intestinului gros, în evoluție cu o peritonită”, transmit reprezentanții SJU Târgu Jiu.

Știre inițială: Un bebeluș, în vârstă de o lună, a decedat, miercuri dimineața, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Medicii au încercat din greu să îl salveze, dar în zadar.

”În cursul dimineții, la Camera de Gardă Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în jurul orei 08:00, s-a prezentat, cu mijloace proprii, de la domiciliu, o familie cu un sugar în vârstă de o lună, aflat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, de către o echipă formată din medici de specialitatea pediatrie, ATI, cardiologie. Sugarul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, spunea SJU Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: